2009.07.30. 17:26
Bruschetta
Ezt is megakarom írni egy ideje. Imádom a bruschettát és ezt még elkészíteni is hajlandó vagyok. Gallipoliban ettem az eddigi legjobbat, de akkor már nagyon korgott a gyomrom. Viszont szoktam csinálni, és legutóbb már nagyon nagyon jó lett. Ma is ez lesz a vacsi, plusz padlizsán saláta joghurt mártásban. Bruschettát elég egyszerű összerakni, pirított kenyér (ma bagett) oliva olajjal leöntve, fokhagymával bedörzsölve, a paradicsomot anyám kockára vágja, én kerek szeletekre és összekeverem oliva olajjal, sóval és bazsalikommal (friss, természetesen). Felpúpozom a kenyérre és mozzarellát szórok a tetejére (az tényleg kocka). És ennyi. Mára vettünk még márvány sajtot és brie sajtot és már a vacsorát várom.:D
Szólj hozzá!
Címkék: gasztronóm
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek