de teljesen mindegy. Nagyon le vagyok strapálva. Hétvégén Esztergomban voltunk. Kálmán, Tóni, Anna, Kati, Ales, Szandi, Babó, Attila, Zoli, Annamária meg anyu és Gyurci. Ami igazán nagy volt, az a tegnap délután. este- északa. Mi felnőttek, na jó, én meg a felnőttek kint ültünk a konyhánkban (volt a panzióban egy apartman rész és volt konyhánk), Kálmán főzte a forralt bort, ami bólé lett, ittuk a nem forralt bort, és röhögtünk. Naggyon kész volt. Ősmagyar Zoltán a vaslován... Vá.XD Fájt már mindenem. Annamária rádió is belendült, annyit beszélt, hogy az embertelen. De jó storyjai vannak. Hogy szilveszterkor hogy pisiltek le 12.esként az erkélyről...XD Meg ilyenek. Tiszta jó volt. Meg nagyon kibabáztam magam. Mivel tegnap aquaparkban én nem vizeztem, Annával játszottam. Annyira kis édes!!! Mosolyog, gügyög meg ilyenek. (L) Imádom. Tónival meg jót beszélgettem, Kálmánnal is, úgyhogy tök jó volt. Csak a panzióban lefagytunk... Mindegy, jó volt nagyon. Ma fényképeztem sokat, zseniális képeket csináltam, át kell küldetnem Kálmánnal és akkor majd teszek be ide is.

Pénteken kellett volna menjek A srác zenekarának koncertjére... Nem tudtam, mert egyszerűen ember nem volt akit elengedtek volna. Úgy gondoltam, hogy összeesküdött ellenem a világ. Kárlával telóztam, ő mondta, hogy ennek oka van... Megnéztem aztán nem tudom miért iwiwjét- kapcsolatban. Sokkolt, mert pár nappal ezelőtt még nem így volt (igen, képes voltam hetente 2x min. megnézni iwiwjét- hát ez vagyok én. Őrült.). Szóval jobb, hogy nem voltam ott. Mostanra ki is hevertem a dolgot. Ha Isten akarja, hogy legyen köztünk valami, akkor lesz. Ha nem, akkor nem. És most ha van barátnője, nincs mit izéljek. Hát, ez van. Viszont nem kell pasi. Se szerelem. Semmi. Mert ez baromira nem megy nekem. Mindig olyan busz után futok amelyik nem vesz fel. És tényleg minden jó lenne, ha emberek nem zargatnának különböző a srácra vonatkozó kérdésekkel. Meg hasonlókkal. Olyan is, akinek gőze nincs arról, mennyire bejön, szóval nem hibáztatható, de akkor is. Mekkora szivatás ez már... Mindegy.

Tök fura, hogy a kisgyerekek mennyire szeretnek engem. Anna is egyből nyújtja a kezeit, meg remekül el van az ölemben, és így volt ez már akkor is, mikor úgy harmadszor láttam és már nem volt olyan kicsi, hogy egész ott létem alatt aludjon. És most a Szandi, életemben nem találkoztam vele, de egyből jött, hogy ő rám hallgat, velem megy ide-oda, velem alszik, sat sat. Ő amúgy Alex volt osztály társa. De Alexxal is jóban lettem egyből ahogy megismertem. Hú mikor is volt az...

Sztrájkot akarok!!! Semmi kedvem suliba menni holnap. Aludni akarok. Eleve keveset aludtam, mert passz, hogy mikor, de nagyon későn feküdtünk, és 8kor keltem, de az a csomó mászkálás ami ma volt, meg a folyamatos baba figyelés lefárasztott. Á, de álmos vagyok. Akarok Renivel beszélni... De eltűnt msnről egyből ahogy feljött. Áhh.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr50266044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nullus plus peccatoris 2007.12.27. 22:51:38

Szia!
Fontos járni a közösségedbe, rendszeresen. A legfontosabb. Mert Isten szerelmes beléd. Ő a legjobb. Ha kitartasz mindent ad. Pasit, szerelmet, ha tényleg az kell, de mindent ami Neked a legjobb, és amit el se tudsz képzelni olyan jó.
Vigyázz a nettel. Jobb ha nem írsz, ill. nem teszel ki magadról semmit.
Ez nem vicc. Az élet komoly.

kolibrilina 2007.12.28. 12:54:43

Járok.:) És tudom, csak néha nehéz igazán hinni...
Nem félek attól, hogy felhasználják ellenem azt, amit ide írok. Nem gondolom, hogy annyira érdekes lennék. Tudom, hogy komoly, és tisztában vagyok a veszélyekkel, de egy blog az nem olyan, mint mondjuk a chat. Képet meg épp a veszélyek miatt nem teszek fel magamról. Meg így nagyobb az inkognitóm.:)
süti beállítások módosítása