kolibrilina 2009.10.07. 19:33

Semmi gondolat

Nem vagyok jó hangulatban. Bár lassan kérdés, mikor vagyok abban... Na jó, volt pár napom. Köszi a nővéremnek, hogy megölte. Persze azóta én is megtehettem volna. Semmi gond. Jó vagyok ebben. Ha más nem, ez erősségem.

Azon gondolkozom, hogy lefekszem aludni. De az hogy nézne ki 7 órakor...

Holnap német dogán kívül semmi nem lesz kb.:P Be sem kéne menni.:P Nem érdekel az egész. 

Most csinálhatnék még olyat, hogy körömfestés- nincs kedvem. Talán holnap. Vagy nem. Azt hiszem tulajdonképp ez sem érdekel. Olvashatnék verseket. Ki is kellene írni már jónéhányat. Nem fogok. Írhatnék is ha már itt tartok, de azt sem fogok. (Nem ide, hanem valami értelmeset.) Olvashatnék, csak 8 könyv van a közelemben most amit el kellene olvasni. Ez elég jó alternatíva, de nem hiszem, hogy koncentrálni tudnék. Ha nem lenne félig vizes a hajam kifeküdnék a kedvenc pózomba, de így nem jó játék. Esetleg írhatnék naplót is, de ahhoz sincs hangulatom. Enni se. Azt többnyire úgyis fölöslegesnek tartom. Nincs több ötletem. És ezeknek sem volt sok hasznuk. 

Tudom, hogy nem kéne hagynom magam, de késő. 

Írok suliról. Vagy nem, mert nincs mit. Nem túlzom el a tanulást.:P Konfliktusaim nincsenek. Bár ha belegondolok, elég kevés időt töltök a teremben szünetekben. Úgyhogy nehéz is lenne.:P Mindegy. Holnap után buli és kieresztek. Szombaton "csajos" nap Zsuzsival és Szecsával, egész pontosan vásárolni fogunk.:P Roppant izgalmas. Vasárnap végre találkozunk Pattival. Aztán újabb hét. 

Nézhetnék Barátok köztöt.:P Majd. Az elég agyleszívó.:P De valószínűleg kihagyom.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr371434792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása