Nem tudom, hogy meddig bírom ezt. Összejöttek. Legalábbis erre enged következtetni a csaj kiírása msnen: Áj láv júúúXD nah... D-vel kezdődik a neve:DtaláltXD Picííím láávvollak:D

Most ebből másra nem gondolhatok. Virág nem játszhatja többé a vakot. Nem tehet úgy, mintha nem történt volna semmi. Illetve nem lenne semmi köztük. Gábort akarom. Ő fel tud vidítani. Többnyire. Nem tudom mi van vele, majd küldök neki sms-t. Iszonyú rosszul vagyok. Végképp összetört bennem a remény. Eddig nem volt biztos, reméltem, hogy nem is történik meg. És hittem, hogy lehet valami. Nem tudok mit mondani. Amikor elolvastam a kiírását remegni kezdtem. Még jó, hogy a srác nincs fent msnemen. Nem vettem fel. Így nem látom, hogy ő mit írt ki... Majdnem sírtam, de mivel vannak ithhon nem teszem. Tartom magam. Mostpedig már nem is tudnék sírni. Ha egyből nem teszem nem tudok. És így rosszabb, mert bennem van a rossz érzés. Mondjuk a sírás sem segítene. Ezen semmi nem segít.

Nincs szépség a földön (repríz)
 
Nem tört meg az átok, szétzúzott egy álmot,
Nem mondta ki ő, nem szeret engem.
Nincs jóság a földön, nincs remény csak börtön,
Hát most végre tudom, esélyem sincs több már.
A remény elszáll, semmi már nem vár, válts meg már te jó halál!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr2587026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2007.05.25. 17:03:28

KIcsim most kapod az első pofonokat! Más is igy jár,bár tudom ez nem vigasztal.Az élet szép és úgy érzem még nagyon fiatal vagy.Eljön még neked is nagy Ő.Sirj,reménykedj,éld meg a kinokat is,ezáltal több, jobb leszel.

kolibrilina 2007.05.25. 18:47:41

Köszi, de most akkor is nagyon fáj. Sajnos hiába vagyok fiatal. Az sem segít sokat, hogy ha arra gondolok, hogy nekem is van egy nagy Ő-m. Nem igazán hiszek benne, hogy tényleg van. Rengeteg szerelmes regényt olvasok, de azt hiszem, a nagy ő csak azokban létezik.:(
süti beállítások módosítása