Teljes depresszióba zuhanok. Pedig reggel nagyon fel voltam dobva. Nem tudom mitől, de vidáman mentem suliba. Aztán angolon Simon and vmi G betűs alakokat hallgattunk. Kicsit hippis hangzásvilág. De nagyon jó volt. Attól mégjobban felpörögtem. Cecilia, Asking for me, Bye,bye love. Tiszta jók. Aztán magyar után dobáltuk a lufit és hallgattuk ezt a cd-t. (Elkértem a Vasaditól, nagyon aranyos volt.) Élveztem. Matek unalmas volt, T.P. mindent elront. Elkezdett nekem magyarázni, hogy miért leszek 3-as matekból meg fizikából. Meg ha nem értek valamit miért nem kérdezek... Gyorsan leszereltem azzal, hogy hiába kérdezem meg, mert úgyis ugyanolyan érthetetlenül magyarázza el. Aztán folytattuk Zsuzsival az amőbázást. Töri elött láttam olyat amit nem kellett volna. Egyébként az nem is töri hanem biosz helyetti kémia lett volna.:P Szóval töri elött a srác megpuszilta kedvenc osztály prostink (hogy finom és nőies legyek) vállát. Ez csöppet hmm, mellbe vágó volt. De nem kezdtem el hisztizni Virinek meg semmi. Alapvetően mentem tovább mintha semmi nem történt volna. Holott nagyon is történt. Büszek vagyok magamra amiért végre nem nyafogtam. Régebben, az elmúlt év során minden pillanatban amikor ilyet láttam hiszti rohamot kaptam. Vagyis hasonlót. Már nem. Elhatároztam, hogy nem leszek ennyire szánalmas és hülye. Főleg, hogy rajtam és Virágon kívül senki nem tudta, hogy mi a fene ütött belém. Lényeg, hogy nagyon letaglózott. Törin Legyen ön is milliomost játszottunk. Gábor volt a szerencsés játékos. Húha. Csak azt sajnáltam, hogy Virivel közös kérdéseinket nem nagyon tette föl a tanárnő, pedig nagyon viccesek voltak. Hát, ez van. Aztán töri után, mikor még el se ment a tanár, a fiúk verekedni kezdtek. Tibi meg leöntötte vízzel a padom, ezért jött Kristóf, kezembe nyomta a flakonját és az abban lévő vízből Tibire locsoltam. Csakhogy ő elvette és telibe öntött. Hajam, arcom, felsőm és szoknyám tiszta víz lett. Eléggé viccesen nézhettem ki. Fél liter víz volt... És mivel a fiúk szórakozásból is locsolgatták egymást és a termet, minden tiszta víz lett. A Szabó Márta meg bejött és leültetett minket. És meglepően jól kezelte a helyzetet. Én eddig egy nagyon házsártos nőnek ismertem, órák elött ha szünetben hangosak voltunk, dogát iratott. Na jó, akkor ha már becsengettek és ő nem volt ott és hangosak votlunk. Lényegtelen. De most tök rendes volt. Rá jellemző módon koncentrációs gyakorlatot végeztetett velünk. Tapsolni kellett úgy ahogy ő megadta... :D Nagy koncentrációs tehetséget igényelt a feladat... Vasadi volt velünk és ő már kevésbé fogadta jól a tóvá változott osztályterem látványát. Felakarta töröltetni velünk, de nem kaptunk rongyot ergó ez kimaradt. Rendet tettünk a teremben. Mennyi szemét volt... Bence kapta a szemetes zsák lecipelésének nemes feladatát. Ebédnél koccintottunk az almalével arra, hogy vége az évnek, csak vizsgák vannak hátra. Az én poharam akkor már rég üres volt, nem mintha ez bármiben is gátolt volna.

Voltam ma angolon. Vikinél. Nagyon nem volt kedvem menni, főleg, mert én már hozzászoktam Évához, de naggyon kellemeset csalódtam. Viki 20 éves és nagyon jó fej. Beszélgettünk mindenféléről. Vad angyalról is. Meg, hogy Ivó milyen helyes pasi. No meg Született feleségek...:D Mike...:D Jobb volt nála, mint Évánál. Mondjuk mivel Éva tartózkodóbb volt a hosszas beszélgetésektől jobban haladtunk. Nem baj, engem ez nem zavart.:D Elsőre megkedveltem. Már ahogy bementünk a házba tök kedves és közvetlen volt. És van egy éédes spánielje.:) A főnök.:) Nagyon aranyos. Jól össze is nyálazott...:D Szóval angoltól jobb kedvem lett csöppet, de most megint visszaborultam. Holnap tali Gáborral. Nem leszek jó társaság...:P Megpróbálom fel turbózni magam. Nem tudom, hogy hogy. Atti koncert sem segít...:P:( Mindig rosszkor vagyok rossz helyen. Borzalmas. És enm tudom megszűntetni ezt a szörnyű érzést belül. Pénteken megyünk Vidámparkba. Jó lesz, de jelenleg gőzöm sincs róla, hogy kik jönnek. Próbálok jó képet vágni mindenhez és nem mutatni, hogy mennyire fáj. Főleg, mert i-sz-o-ny-ú-a-n szánalmasnak érzem magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr6495276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása