kolibrilina 2008.02.16. 20:36

ÁÁÁÁ

           

A sors nyomomban itt jár, a kocka csak pörög, el van vetve már...             üzenete:

te élvezed, ugye?

Gergő üzenete:

mit? hogy rájött hogy nem érdemes veled foglalkozni?

Gergő üzenete:

erre csak ezt tudom mondanI:

Gergő üzenete:

VÉGRE!!

 

Ez nem lehet. Ez egy qurva nagy átverés... Gergő csak kavarja a szart. Ugye??? Valaki!!! Nem lehet így... Tudom, hogy nem. Össze kell szednem magam. Még egy kicsit. Ha majd Gábortól tudom ezt, elhiszem. És akkor széteshetek. Addig tartanom kell magam... És közli, hogy én keverem a szart... Mit képzel ez magáról?? Mit tud ő?? Annyira gyűlölöm!!! Nem tudok a hazafira koncentrálni, mert ilyen lelki állapotban nem lehet filmet nézni... Ó, látom már mi van itt... Azt hiszi, hogy olyan nagyon ismeri... És sérti a büszkeségét, hogy hozzám képest szart sem tud róla... Pff. Na jó, szarom le.. A gyűlölölet ami feltört bennem legalább gátolja, hogy bőgjek. Roszul vagyok... De kibírok mindent. Most befejezem, lehet még írok.

1 komment

Címkék: ideges

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr74342042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szomor 2008.02.22. 18:16:19

Nos, gondoltam idebiggyesztek, mert korábbi magamat ismertem meg a sorok közt..
az a helyzet, én voltam a pokolban, és megsúgom,( igaz nem titok), ki lehet jönni onnan.
Nem tudom, hogy vagy vele, én a világon a legjobban saját magam szeretem.. Ha nem igy lenne, én is úgy szarnék mindenre ahogy te mondod.
itt 1 jó közhely: Állitsd be úgy a csillagokat, hogy szerencsét hozzanak neked!
Tessék!
süti beállítások módosítása