kolibrilina 2008.10.12. 21:18

Vicces

Tanulni kéne, úgyhogy természetesen minden mást csinálok. Az a baj, hogy egyáltalán nem érdekel az atomok ilyen meg olyan száma, elektron szerkezet, stb. Meg a német sem.:P Képtelen vagyok megjegyezni a szavakat der die dassal, meg többes számmal... Miééért kell nekem németet tanulni? Én próbálom szeretni, tényleg, de nem tudom. Meg a tanár is az agyamra megy... Nem azért, mert szigorú vagy ilyesmi, csak rikácsol, pattog, mutogat, az anyagot össze vissza adja le... áhh. Reménytelen. Nincs kedvem ehhez!!!!! Kezdek eljutni arra a pontra, hogy nem is érdekel... De nem kellene elrontani a kezdést... Valamit valamiért. Brr.

Tegnap megint új információkkal lettem gazdagabb, aminek következtében Barna drága nagyot fog szívni, legalábbis meg fogom ragadni az alkalmat, hogy keresztbe tegyek neki. Tudom ám, a bosszú csúnya dolog, de ELEGEM van. Valahogy mindenki azt gondolja, hogy lazán meg lehet alázni, kibeszélni, stb. Tévedés. Nem fogom fejtegetni, hogy mi történt. Teljesen mindegy. A lényege úgyis csak az, hogy rájöttem, teljesen rossz az emberismeretem. Végülis, mindegy. Eddig is kezdett világos lenni, hogy hiba megbízni a emberekben, most már egészen biztos vagyok benne. És arra a barátságos felismerésre jutottam, hogy úgy vagyok kódolva, hogy az emberek szépen lassan megutálnak. Mondjam, hogy zavar? Annyira nem. Csak érdekesnek találom. Erről is lehetne tanulmányt írni... Igazából nem értem a dolgot. Vagyis de. Rossz a rendszeremben valami, de nem érdekel. Nem fogok változtatni rajta. Így legalább megvédem magam. Maradok gőgös és bunkó, aki meg képes a maszk mögé látni, az megérdemli, hogy levegyem. Ha meg jobban belegondolok, nem is érdekelnek azok az emberek akik utálnak, mert nem tenne boldoggá ha szeretnének. Nem is akarom. Én sem szeretem őket, úgyhogy vicces is lenne elvárni.:P 

Arra is rájöttem újra, hogy a pasik milyen elképesztően hülyék. És vakok.:P (T. a kivételnek persze) Bár ezt már régen tudom. Nem is lepődtem meg. Csak újfent konstatálhattam. Van ilyen.:P Az életem folyamatos ismétlés. Valahogy mindig ugyanazok történnek velem, kicsit másképp. ,,Én most, eszeveszett módon táncolok egy dróton, mint egy kicsi kölök, ringlispíren ülök, forog velem a kerék" Sakk. Zoli. Múlt. Muhaha, megint. Hihetetlen módon illik rám ez a szám.

Pattival kibékültünk, kissé érdeesen zajlott, de nem számít. Ahogy beszéltünk, jöttem rá, hogy mennyire hiányzott. (közben rájöttem minek a kíséretét tanulom meg...:P) Jót msneztünk, ideje lenne találkozni, csak most ez a hetem zsúfolt 3 tzvel, neki még vizsga is, csüt. estétől nemzeti, vasárnapig. Majd.:)

Forma1. Kac kac. Most erre mit is mondjak... Hamilton megérdemelte a bűntetését. Valami hűtőt kellene a sisakjában tárolni... Massa meg pontosan olyan paraszt volt, mint az, akibe belement... Úgy gondolom Hamilton találkozhatott a saját vezetési stílusával. Agresszív, inkorrekt... Az pedig,ahogyen Massa próbálja kimosni magát így utólag, hát gusztustalan. Ezt is unom. A sok egymásra mutogató, sárdobáló parasztot aki itt versenyez... Egyszer, egyetlen egyszer ismernék el a saját hibásságukat... Hihetetlen. Kimi. Örülök, hogy célba ért.:P:) VB ugyan nem lesz, de nekem ő a favorit, akkor is, ha a következő 1-2 évben sem lesz újra VB. Legalább tisztán játszik. A Renault föltámadt, jövő idény nagyon izgalmas lesz, ha visszaáll a versenybe, úgy igazán. Azt még mindig nem tudom kinek adnám a VB címet. Kubica. Mert a másik 2 versenyben lévő alaknak egyáltalán nem. Egyszerűen csak hányingerem van tőlük. Attól amit művelnek. Ja és el ne felejtsem, Bourdais-t megbűntették... Teljesen abszurd. Meert? Egyáltalán nem értem. Eddig nem igazán értettem egyet az összeesküvés elméleteket gyártókkal, de ezek után... Mert egyszerűen nem értem, miért van az, hogy valakit mindig megbűntetnek Massa elől.:P Jobban teszi mindenki, ha nem megy a közelébe.:P Hamilton meg amúgy szépen elrontotta Kimi versenyét, és ezen már csak azért nem dühöngök külön, mert neki már úgyis mindegy. Ő meg nullázott, úgyhogy pláne.:P Egy fórumon írta valaki, hogy Hemókát figyelmeztetni kellett volna, hogy nem minden Massa ami piros. Naggyon találó.:) De, ez van. Jövő hétvégén most nem tudom, látom e, majd valami ismétlést csak csak. Sport klubbon. Mert együttélés. Amihez jelenleg semmi kedvem... Lesz miről írjak utána, az az érzésem. Ez van. Legyőzhetetlen vagyok.:P Még gondolkozom, hogy mi. Istennő, gladiátor, öö egyéb. Valami, ami nem köthető a rómaiakhoz.:P Istennő meg nem, mert csak Isten van.:P Na, abbahagyom a hülyeséget. Az a lényeg, hogy senki nem fogja tönkretenni a lelkem. (olyanom is van.:P) Nyálas szöveg.:P De mindegy. És, nem vagyok olyan nagyon gonosz, mint amilyennek mindenki tart... Mert súlyosan rossz pillanatokat szerezhetnék 2 embernek is, de nem teszem. Pedig mindkettő alaposan megérdemli. Sőőt, többnek is. ha belegondolok, így is túl kedves vagyok. Szidnak össze meg vissza, miközben kezemben a hatalom... Muhaha. Szóval lenne fegyverem. De minek? Ha nem muszáj, nem keresem a konfliktust. Kivéve, mikor más szítja... Na, most jött el az, amikor érzem, hogy bele fogok gabalyodni a mondandómba, úgyhogy ennyi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr88710568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DoRcI 2008.10.21. 12:02:28

Szia kolibrilina! Ma jutottam el a blogodig és nagyon tetszik, tényleg őszintén. Szerintem továbbra is olvasni fogom és ha téged érdekel, nézz át az én blogomra almok-tengere.blog.hu MInden jót! DoRcI

kolibrilina 2008.11.01. 23:58:41

Szia:) nekem is tetszik a te blogod, ha lesz időm jobban bele olvasok majd.:)
süti beállítások módosítása