kolibrilina 2009.09.02. 19:49

Kezdődik

Lemaradtam itt is, naplómban is, ott pótolni fogom, itt nem.:P  Ahhoz, hogy mostantól lépést tartsak ez kell. Maximum tőmondatokban foglalok össze. 

Suli, ismét... Nincs mit mondjak. El sem hiszem, hogy vége a nyárnak és megint minden nap ugyan oda kell mennem. Rettenetes. Az osztály egyelőre elviselhető, vannak tippjeim miért, de mindegy. Nem hiszem, hogy tartós lesz, úgyhogy csalódni nem fogok. Meg volt az első magyar is 'kedves' új tanárnőnkkel, amellett, hogy szociopata igen intelligens és biztos, hogy sokat fogunk tanulni tőle. (Főleg, mert rákényszerít a tanulásra.) Utána volt angolunk a Vasadival és az megnyugtatta a lelkem.:P Kicsit más hangulat. 
Megyek biosz fakt előkészítőre, csak mert érdekel. Kezdeni sokat nem fogok vele. Továbbá etika szakkör (Vasadival, term.) és benézek a kínai nyelvórákra is.:P Lesz egy ilyen új lehetőség. Nem hiszem, hogy megakarok tanulni kínaiul, de érdekes. 

Mást ezekről most nem írok, jöjjön a rövid összefoglalás mégis.

Nem tudom, mikor hol és miben maradtam le, és sorba sem nagyon tudnám tenni a dolgokat, úgyhogy csak ami eszembe jut.
Ücsörögtünk Gödörnél Pattival és emberekkel, aludtam Pattinál aztán aludt itt Zsuzsi (az északai vodkavadászatunkat egyszer leírom...), volt családi balhé 1. fázis, messze menés Gyurival (márminthogy valahol messze kerestük az Ipar utca sarkát, de a végén nem is a sarka kellett...), meg első sulinap utáni storyzás Zsuzsival és Szecsával... Kissé volt melodramatikus... És jóó tömören ennyi.

A hangulatom erősen kezd alázuhanni, bár suliban harsányan vidám vagyok, ez nem jelent semmit. Bár most legalább okom is van rá, de csak részben magyarázhatom ezt magamnak. Mert összességében ez egyszerűen csak szokásos... Csakhogy, ha idén már szeptemberben kezdődik, akkor pár év és az egész évem ilyen lesz... 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr621356073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása