kolibrilina 2009.12.28. 19:47

Mert jó nekem

az élet. Néha. Egypár szögből. Ha okos az ember, ha vannak jó, meg vannak rossz dolgok az életben, akkor... Nem. Ez se jó. Vannak jó, meg vannak rossz dolgok. De kevéssé egyedi, viszont roppant hatékony módon tudom homokba dugni a fejem és egyszerűen leradírozni a rosszat a perifériámról. Na jó. Annyira talán mégsem hatékonyan, mert különben fel sem merülhetne bennem, hogy rossz is van... Nade akkor mi értelme mindennek? (Pont annyira semmi, mint annak amit írtam.) 

De ez a bejegyzés most akkor is strucctól fog származni, ugyanis csak a JÓT.

Hogy eltelt a szünet fele, ami nem jó, mert félévit kapni nincs kedvem, de hát akkor is eltelt. Viszont volt marry christmas (tekintve, hogy unhappy-t nem írhatok, mert az más bejegyzés lenne...) meg szülinap, meg buli, meg családi összeborulás (és persze konfliktus is, de talán ez adja meg boldogító (?he?) ízét az ünnepeknek...) meg pizzázás, meg vizipipa magányban, meg teázós vizipipázós délelőtt, meg biliárdozás és néztem filmeket is és olvastam is sokat és még itt ez a hét.:) 

Sok dolog világosodott meg és még több homályosult el, valószínűleg ebből a maszlagból sosem keveredek ki. 

Visszaállok majd rendes rendszeres blogolóba... Mint régen. Csak nem most.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr141629077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása