kolibrilina 2009.03.30. 17:40

Mesék

Annyival jobbak voltak régen a mesék. Mint minden... A rég meg azért is volt jó, mert gyerek voltam. Mennyivel jobb volt... Azt hiszem 11 évesen kezdtem el becsülni a gyerekkort. És nem azért, mert hú de jó lett volna minden, hanem, mert akkor fogtam fel, hogy bármi is van, mindenképp sokkal kényelmesebb, jobb, mint felnőttnek lenni. Jó lenne ha a gyerekek felfognák, mennyire jó nekik. Mindentől függetlenül. 

Égből pottyant mesék- Kicsit szürreális. Idióta színek, idióta sapik... Kidolgozottnak éppen nem nevezhető rajzok... De mégis volt egy hangulata. Annyira 90es évekbeli, hogy jobban már nem is lehetne. Az alapja pedig a főcím. "Tágas égen andalog, bámulják az angyalok". A dolog úgy nézett ki, hogy egy dobozból felbukkant 1-2 vendég gyerek, bemutatkoztak, aztán előkerültek a rajzaik és kialakult a mese. 

 

 

Süsü a sárkány- Az egyik legjobb. Süsü kicsit buta volt, esetlen, kétbalkezes, de mégis nagyon szerethető. Imádtam a dalokat, a bábukat, az egészet. És ma is kívülről fújom a főcímdalt. (Volt ennek egy borzalom folytatása, a kis süsü vagy mi a szösz, de ha akarták volna sem tudják jobban elrontani.)

 

 

Hupikék törépikék- A nagy, csúnya, gonosz Hókuszpókusz volt a kedvencem... Meg azért persze Törpilla is ott volt az élen. Azóta inkább Dulifulit preferálom. Pontosan azóta, hogy a nagybátyám közölte, hogy olyan vagyok, mint ő, mert igaza van. Sok értelme sosem volt, de a kék törpék akkor is a kék törpék. 

 

 

Tv maci- Ő hozta a legjobb meséket. És mindenki tudja hogy gargarizált. És volt neki ilyen babája vagy milye. És tv maci örök. (és volt ilyen puzzlem.)

 

 

A nagy Hohoho horgász- 

 

 

Továbbiakban csak cím és vidi, fáradt vagyok rossz a kedvem és az eddigieken is érződik, hogy nem igazán tudok írni. 

Vizipók csodapók-

 

 

Frakk a macskák réme-

 

 

 Dr. Bubó

 

Szólj hozzá!

Címkék: mese

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr681035609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása