kolibrilina 2008.02.22. 17:29

Minek?

Nem tudom minek írok... Írhatok arról órákon keresztül, hogy mennyire szarul vagyok, de minek? Arról is írhatnék, hogy tegnap beszéltem msnen Gáborral, ezután csak mégjobban ki vagyok akadva, főleg, hogy kitudja mikor, talán csak évek múlva beszélek vele újra. Az is jó téma lenne, hogy tegnap több, mint egy órát bőgtem este, szép északám volt. Vagy az, hogy törin kedvenc Szabó Márta tnőm addig kérdezősködött, hogy vajon miért írtam hatalmas betűkkel a sulinaptáramba, hogy meghalok, hogy elbőgtem magam... Hol van már az a lány, aki senki elött nem bőg... Nem tudom tartani magam, és ezért megvetem magam. (hát ez értelmes mondat...) De mivel semminek nem látom értelmét és szarok mindenre, ezért tök mindegy, bőgök e mások elött, vagy sem. bár nem tudom, azzal mit oldok meg. Elvesztettem akit legjobban szerettem, innentől semmi nem számít. Ja, azt még leírom, hogy gergő kamuzott. Gyűlölöm. Mindegy, annak sincs semmi értelme... Amúgy meg az elöbb verekedtem össze az öcsémmel, először mert megint rám állt, (ez a kedvenc szórakozása, mikor gépezek, hogy bele áll a fejembe...) utána meg, mert elkezdte szidni Gábort, tudván, hogy ettől pöccenek be igazán. (verekedtem már vele emiatt. az egyetlen gond a dologban, hogy kétszer akkora a gyerek széltében, mint én...) És bármi is van, bármi is lesz, senki nem szidhatja. Nincs több mit írjak. Fura volt felébredni. Valahogy abban reménykedtem mikor végre lefeküdtem, hogy nem lesz holnap, de lett. Olyan kibaszott gyenge vagyok... Nem akarom leírni mit csináltam majdnem... A lényeg, hogy nem tudom megölni magam. Egyrészt túl sok embernek okoznék vele fájdalmat, másrészt félek a fájdalomtól, meg a pokolra sem akarok jutni, még ha ez is kb olyan, meg valahol még remélem, hogy egyszer jobb lesz. Nem tudom hogy lehetne jobb, de az ember mindig remél... Hát ez van, nem írok többet. Majd verseket rakok be... Vagy ilyesmi. De lehet, hogy semmit. Elmegyek aludni.:P De aludni sem akarok... Semmit. Áhh.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr100350443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunny 2008.02.24. 23:33:45

Szia, már hiányoltalak:-) Nem vagy túl vidám, sőt, leginkább vidám nem vagy... sajnálom, nagyon, de nagyon nagyon! Viszont ez a "kivégzem magam" elmélet... hát nem tudom, ki hogy van vele, de hidd el, semmire sem jó. Szerintem mindenki, vagy legalábbis sokan próbálták, de igazából a végén örültek neki, hogy nem jött össze. Mégha aznap nem is így érezték. Én is voltam így... ma már csak szörnyülködve gondolok akkori baromságaimra, mekkora hülyeségeket voltam képes csinálni és miért...? A semmiért. Persze, akkor életem legfontosabb dolgainak tüntek, de aztán... derült, hogy nem voltak azok. És tudod mit? Azt mondom neked, hogy senkiért sem érdemes magad megölnöd. Hidd el, nem cél nélkül élsz a földön, nem véletlenszerűen születtél meg, neked itt dolgod van. Befejezetlenül meg csak nem hagyhatsz itt mindent... asszem nem olyan emberből vagy, ha jól érzékeltem eddig:-) Most úgy tűnik, hogy halálos mérget kaptál, persze, és ez így természetes is, de meglásd, azért vannak még csodaszerek és próbáld azokat felfedezni és élni a varázserejükkel. Hogy sikerült az elmúlt 2 heted, mióta nem nagyon voltál erre? Azért csak történtek jó dolgok is, nem csak kesergésből álltak napjaid, remélem:.-) Eltelik majd 2-3 hónap és meglásd, minden más fényt, más színt kap és nem mondom, hogy szebb vagy jobb lesz ez a dolog, de más távlatból, más színben nézve már nem lesz olyan "halálos". Hidd el! És miért van az, hogy nem beszéltek? Azért, mert megondtad neki, hogy te barát akarsz maradni és kész? Ez butaság, nem? Emiatt az ember nem kell szakítson a legjobb barátjával... Ezt tudja a te legjobb barátod? Hmmm, nem egyszerű a helyzet, de gondolj a tavaszra, ami itt lépeget és vetkőzteti már az embereket, előcsalógatja a rügyeket, a virágokat és a madarakat... hallottad, micsoda madárzsivaj van a fákon? Figyeld a természetet, ahogy ébredezik és keress minden napra valami apróságot, aminek örülsz és amin mosolyogni tudsz. Meglásd, máris jobb lesz a kedved és könnyebbek lesznek a napok. Ennek a dolognak távlat kell, de ahhoz, hogy távlatot nyerjünk, el kell tudnunk távolodni. Hááát, ennyi voltam mára, vigyázz magadra, és ne csinálj baromságot, mert rád még valahol szükség van! Szeresd magad és vonzani fogod az embereket, akik szeretni fognak. Szép hetet és fel a fejjel, mosolyogva járj az utcán:-))))
süti beállítások módosítása