kolibrilina 2008.08.05. 00:17

Megpróbáltam

de rá kellett jönnöm, hogy akárcsak alapszintű html ismeretek hiányában nem tudom átszerkeszteni a blogom kinézetét. Úgyhogy belemerülök a dologba, hátha lesz valami...

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr48600924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fasz a seggedbe ribbanc · http://anyudseggeteredvasrohadtkurvaaa.fasz 2008.08.09. 16:36:19

a picsa fejedbe te zekbaszó hsm-es ribanc punci. fogadjunk, hogy neked is felvan pásztázva a picsád. hogy még nem basztál, te szűzkurva, és a csiklód on az ajkak fel vannak duzzadva, mint a lófasz. teee megbaszlakkk!!!!!!! te vérferőző kurva. mit baszod mindíg a forma 1et? és ha blogcímet változtatsz, letépem a pinád te az nlg szégyene. te senki vagy. érted????

kolibrilina 2008.08.09. 23:10:07

Kedves névtelen kisköcsög. Mi lenne, ha neveddel fémjelzett kommentet adnál nekem? Hmm? Ahhoz már nem elég nagy a pofád, ugye? Én vagyok a szégyen? Szállj magadba kedves.
Én vagyok a szűzkurva? A stílusodból ítélve úgy érzem neked lenne szükséged egy szexuálterapeutára. Miért vagyok vérfertőző kurva? Nem ártana egy idegen szavak szótára, hmm? Tudod mit jelent? Egyébként meg, semmi közöd ahhoz, mit szeretek, mi érdekel, miről írok, sőt, ahhoz sem, hogy létezem. Ha nem tetszik a blogom nem kell itt szennyezni. Foglalkozz inkább a lovakkal, úgy látom azokhoz jobban értesz. Ja,és ha ennyire szar, akkor miért bántana ha megváltoztatnám a címet? Hmm? Honnan ez az agresszió? Te is egy vagy a sok hülye kis pöcs közűl akik odavoltak értem? Őszíntén sajnálom, hogy le sem szartalak- téged sem. Ez van. Törőj bele és lehetőleg ne rontsd a színvonalat te hulladék.

Nino 2008.08.12. 16:33:39

Érdekes embereknek adod meg a blogod, betti. kösz, h feldobtad a beszélgetésem. legalább okulhatnak mások is belőle.:)
süti beállítások módosítása