2009.03.09. 18:40
A tökéletes tejberizs
Nem tudom hogy kell magát a tejberizst készíteni (illetve, valami olyasmi, hogy nem tudom mennyi tejbe rizst rakunk és haggyuk főni... gondolom), de a tökéletes ízesítés titka a markomban van, muhaha. Csak itt és csak most.;)
Nagymamám féle meggyes lekvár (nyomokban egész meggyet is tartalmazhat:)) és rendes keserű kakaós kakaó cukorral nyaaaaaammmm. Épp ezt eszem. És annyira hihetetlen finom, hogy gondoltam közzé teszem. Most megyek vissza hozzá. (Amúgy föcit tanulok unásig. Épp unom.)
Szólj hozzá!
Címkék: nyamm
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek