Az elromlott dolgokért mindig manók felelősek. SOHA ne süss, ha nem vagy 100%os formában, pláne ne magassarkúban, pláne ne kapkodva és NE este... Legalábbis ne mesterműnek szánt szülinapi tortát.:P Örülök, ha tortára hasonlítani fog, a mesteri jelzőt inkább odaképzelni sem képzelem.
Oké, annyira nem rossz a helyzet. Kezdeti furcsa állaga után így félig sülve nem is rossz, de míg a közepe még mindig lágy, a teteje már pirul. Na hol a logika? Ezért viszont a kerek sütőforma felelős, nem én.:P Jó kérdés, hogy miért tudok bármit bármikor megsütni nagyon jóól, de ha fontos, akkor sosem sikerül. Na jó, csak egyszer nem sikerült. Zsuzsi vodkás tortájába elfelejtettem sütőport tenni...:P Ja és a saját szülinapomra, na jó, nem, a lányoknak karácsonyra sütött dolgot is odaégettem... Szóval valójában akkor van baj, ha valamelyik barátnőmnek sütök.:P  

SZAR.

megyek és nőiesen török zúzok egyet.

Szólj hozzá!

Címkék: süti

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr361879047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása