kolibrilina 2010.10.22. 23:40

:

Elmondom majd egyszer, hogy az okos lányok hogyan válnak butákká. Viszonylag egyszerű a képlet... 
Azt is összefoglalom majd, hogyan tudsz életed kisiklatásának biztos útjára lépni. Az meg egyenesen élvezetes. A végeredmény persze biztos kevésbé lesz az.  

Mitírjaaaak? Alig vagyok itthon. Szóval ja, élek. Vagy olyasmi. 

Van egy naaaaagy rakás könyv amit elakarok olvasni, egy másik nagy rakás film amit megakarok nézni, zenét mindig sokat hallgatok, viszont tanulni nem tanulok. Azt is kéne most már, nem kevés cucc van jövő hétre. Ismét. És az átlagom az gyakorlatilag 2es lehet. Összességében. Így hát ideje valamit virítani. 

Holnap kitakarítok, megtanulom a töri felét és megírom a német szöveget amit majd elmondok fejből, ha úgy gondolná legutóbbi megkínzásom nem volt elég, valamint felfrissítem a teljes Himnusz tudásomat, mert valamiért már megint meg kell tanulni... És esetleg a fizikába is bele kellene lesni. Ha már. De azért vasárnapra is maradhat... Nem, igazából jobb lenne holnap letudni mindent, akkor a vasárnap maradhatna a szórakozásé. Ehh, nem tudom sikerül e megemberelni magam.

A lehető legunalmasabb dolgokról írok, úgyhogy jobb is, ha abbahagyom. Fáradt is vagyok kurvára, csak még Zsuzsival msn (nem nagyonénZsuzsim, hanem Peti osztálytársa Zsuzsi akit szintén igen szeretek). De lassan belefejelek itt a gépbe, meg futkosnak a betűk is... Úgyhogy inkább kialszom magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr412392106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása