Azt hiszem nem volt jó ötlet, hogy csak ma tanuljak, mivel nincs türelmem. Az a baj, hogy még nem tudok annyit amennyi elég lenne a 3ashoz.:P De mindegy, most keresek Ktkás számokat... Közben meg szeretnék rájönni, hogy miért szarozik mostanság mindig a word.??? Nagyon idegesít... Kezdek bezsongani Ktkától. Hallgatom itt a mindenféle számokat és hajajj, nem jó jel hogy csak azt hallgatok. Most egy ideig ilyen fanatikus leszek. Utálom ezt.:P Na mind1. Ez a szám is annyira jóóó. A Parlay. Hans Zimmer. Valahogyan kellene ide feltenni számokat. Csak még rá kéne jönnöm hogyan.:P Hmm begépelem a sentantiaekat, mert azokat is meg kellene tanulni, és kifutok az időből.

Fortes fortuna adiuvat.= Bátraké a szerencse.
Manus manum lavat.= Kéz kezet mos.
Donec eris felix multos numerabis amicos, tempora si fuerint, nubila solus eris. = míg szerencsés vagy, sok barátot számlálsz, de ha beborul feletted az idő, egyedül leszel...!
Scio me nihil scire.= Tudom, hogy nem tudok semmit.
Errare humanum est.= Tévedni emberi dolog.
Suae quisque fortunae faber est.=Mindenki a saját szerencséjének kovácsa.
Ex fructibus arbor cognoscitur.= Gyümölcséről ismerszik meg a fa.
Fas est ab hoste doceri.= Szeükséges az ellenségtől tanulni.
Imago animi sermo est.= Beszéd a lélek tükre.
Docendo discimus. =Tanítva tanulunk.

Egyelőre ez a tíz. Jó lenne ha ennyit is tudnék... Jajj, annyira gyönyörű a zenéje... Nahh végleg meghülyültem.:P Most kéne Anna. Vele aztán lehet erről beszélgetni.:D Azt hiszem pénteken megnézem még egyszer. Meg majd felhívom Mátékát, hogy hozza már vissza az 1 meg 2 dvd-jét, mert úgy fél éve elvitte... Kinyírom. Mind1, ha nem hozza, szólok apának.:P Köcsög. Most, hogy tanuljak, mikor kb olyan állapotban vok, mint színház után?:P Borzalom. Pedig muszáj lesz.:P

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr4197921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása