kolibrilina 2008.09.17. 18:18

Na

ide is sikerült megérkezni. De csak azért, hogy homályba burkoljom a dolgaimat... Történtek, történnek velem dolgok, de nem igazán fogom itt ezeket kifejteni.

Ismét járok iskolába, avagy elkezdtem.:P Még múlt héten. Nem fogok olyanokról beszámolni, hogy ki mit változott vagy egyéb hülyeségek. Kit érdekel...:P Kb. meg fogok szakadni idén a tanulástól... Mivel tanulok. Rendesen. És elég sokat kell... Szóval, ha gyakorlott lennék a  dologban is nehéz lenne. Így meg, hogy kb sosem csináltam ilyet, elég fárasztó. De mind1.

Családilag is történt mindenféle, vagy ha csak egyféle, az is épp elég... A többit meg csak gondolom. Amúgy sem fogom most itt taglalni az ilyen dolgokat. Nyílvánvalóan elmúltak azok az idők. (Sunny, Neked majd írok, erről is, csak még el kell jutni email írós hangulatba.)

Ha már úgyis kategorizálok, barátok. Minden ok. Elvileg. Egyelőre. stb. Patti nagyon hiányzik, rég találkoztunk, msnen sem sikerült még keresztezni egymás útját, mostmár nagyon kéne talizni vele, mert kezdek begőzölni a MINDENtől, amit nem írok le.:P

Virággal újra szerkeszteni fogjuk az oszt. honlapot. Nagy hír. Az Attilás oldalam pedig hivatalosan bezártam. Szomorú pillanat volt.:P Ez van. Most nem fogom fejtegetni a miértjét és egyebek. Ha belegondolok, ma semmit nem fogok.

Nem tudom, ez az idő hozta e, de tipikus annó negatívnak nevezett hangulatom van. Fogjuk az időre... Bár én inkább azt mondanám, a problémám oka, hogy visszafelé lépkedek. Vagyis elindultam előre, de közben mégis hátra megyek. Nem akarnak a dolgok úgy működni, ahogy szeretném. Most úgy általánosan. Tudom, itt a hiba. Itt benn. (És most nem a hihetetlen hidegre célzok ami itt -szobámban- uralkodik, beindíthatnák a fűtést...) Mind1. Ha leszek olyan ügyes, hogy vissza lyukadjak oda ahonnan nagyon rég elindultam, akkor csak gratulálni tudok magamnak. Nem. Valójában azt sem. Lehet, hogy egyesek meg fogják érteni a kusza gondolataim, valószínűbb, hogy nem, de ha mégis, az meg valószínűleg rossz lesz. Nem nekem, mert a valódi dolgokra úgysem jönnek rá. Szerintem tök másra fognak gondolni. De nyugodtan, engem nem zavar.:P

Voltam Hancussal és Szecsával sült banánt enni, jó volt. Meg feleltem bioszból, tök jellemző. 4 lett. Mind1. Ennyi tömörítve a napom. A naplómba majd ki zippelem.:P Ha eljutok oda is ma. Addig meg csak zene kell. És talán visszatért az ihlet is... A valódi énemmel együtt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr15668326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása