kolibrilina 2009.06.17. 17:56

Lehet,

hogy tévedek, igen gyakran megesik, de nagyon úgy tűnik, hogy nem lehet semmilyen nagyobb könyvesboltból beszerezni már a Twilight saga köteteit angolul... Legalábbis Bookline és Alexandra kiesik. Megnézem a Libri oldalát is. (Hétfőn voltam Alexandrában, már akkor feltűnt, hogy nincsenek benn angolul, de gondoltam, csak hiány van. Most úgyfest mégsem.)

A Libriben sincs. Ezt komolyan nem hiszem el.:P Arra jutottak, hogyha az emberek megveszik angolul, nem fogják magyarul is? Csak magamból tudok kiindulni, és alap, hogy kell magyarul, de megakartam venni angolul is...:@ Most várjak arra, amíg külföldre keveredek megint? Meg sem fordult a fejemben kinn sehol, hogy meg kéne vennem, mert itthon nem lesz... Megvannak angolul gépen, de a könyv az könyv. Most elestek kb 12000 Ft bevélteltől.:P 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr651191633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása