kolibrilina 2009.10.08. 16:18

Napsütéses

Unalmas nap volt. Összesen azzal a tudással gyarapodtam, hogy összetudok tippelni 7 pontot kémia tzben.:P A végeredmény karón persze ez nem változtat, de azért vicces, mert az egész témának csak a nevét tudtam.:P Mint Galbán elemek. Vagy mik.:P Szóval ez egy komoly dolog volt.
Ja meg azt is tudom már, hogy van mixelt conditional, ami mondjuk nem valami meglepő és életmegváltoztató infó.:P

Etika ma elmaradt, úgyhogy mentünk kocsmába Szecsával és Gyurival. Jó volt, lekapcsolt. (Túlpörög az agyam lassan a hülyeségeken.) Sztknál belőttük öcsém, megijesztettem. Na jó, nem ijedt meg. De majdnem.:P Aztán hazajöttem és az fogadott, hogy anyám lelépett törpe öcsémmel meg nagybátyámmal a Velencei tóra, elmehetnek ...... Oda. Ééén miért neeeem?:P Blöá. Hihhetetlen. Pedig jót tett volna egy kis sunshine nagyobb bőrfelületen. Sook D-vitamin és örömhormon, mert süt a naap. 

És holnap végrevégrevégre szétesüüünk. Ez tartogatja most a lelket bennem. 

Más nincs. Most jön egy olyan, hogy szólok öcsémnek, hogy filmezzünk, aztán olvasok.:P

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr161436742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása