kolibrilina 2009.06.20. 17:34

Pfff

Ma sikerült épp időmérőre felkelnem. Nincs hozzáfűznivalóm, csak ez:

"Kimi, nem tudom, hogy vajon ivott némi vodkát vagy álmodozott, de valami történt, mert nem tudom, mi a poklot csinált ahelyett, hogy a jobb oldalon maradt volna. Az ideális íven ment, elbambult, ez pedig megtörte a ritmusom a Stowe-ban, ahol nagyon szűken kellett elfordulnom"- vázolta a helyzetet a bosszús Webber. "Kimi nem is akadályozhatott volna ennél jobban. Pontosan az ideális íven ment, éppen a legfontosabb gyors körben."

Mikor lett ekkora arca ennek az embernek? Egy kicsit erős volt, azt gondolom... Nem ő az első akit feltartottak életében, és ennél pofátlanabb megjegyzést nem hallottam még ilyen esetben... Főleg nem egy olyan embertől, akitől olyan hú de sokat még nem láthatott a nagy érdemű.:P Az pedig, hogy tud, nem túl érdekes egy olyan kategóriában ahol a legjobbak vannak. (Kivételek persze vannak... Kispiké...)

Egyébként, sütöttem isteni finom meggyes piskótát, hát komolyan egy cukrász veszett el bennem. 

Szólj hozzá!

Címkék: f1

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr971197253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása