kolibrilina 2010.06.29. 20:11

Filmek

Megnéztem a Boratot, nem nyűgözött le. Állítólag roppant humoros, voltak is vicces jelenetek, de semmi extra. Az állítólagos üzenetre meg teszek. Rasszizmus meg civilizációs szakadék... Bahh.
Most meg a Ha eljön Joe Black-el szenvedek. Szörnyen unalmas. Vagy csak kiveszett belőlem mindennemű romantikus érzelem. De kiborít a főszereplő csaj bárgyú játéka és az egész vooontatott. Nincs ebben 3 órányi cselekmény, sem mondanivaló, semmi.
És még 1 óra. De nem hagyom abba.:P 

 

Végigszenvedtem. A másfél óra bőven elég lett volna neki. Láttam már szar filmeket, (az egyik legutóbbi az Exférj újratöltve volt, szavak nincsenek rá...) ez élen jár azok között is. Sikerült a jó alapötletből egy kalap szart legyártani, Antony Hopkins ide, Brad Pitt oda, ha lett volna eszem a 20. perc után kikapcsoltam volna. Addig is csak a remény miatt nem... Na mindegy. 
A másik borzasztó filmélményem a Rouchester (talán már nem emlékszem jól) grófja volt, amit meg Johnny Depp nem tudott megmenteni. Ha egy film szar, a nagy név sem húzza föl. (Nagy megfigyelés tudom.)

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://kolibrilina.blog.hu/api/trackback/id/tr602119344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása